Gerald Vanenburg en The Future slaan handen in één en openen nieuwe voetbalschool in Utrecht

Met trots kunnen we mededelen dat we vanaf nu zeer intensief gaan samenwerken met voetballegende Gerald Vanenburg. Gerald Vanenburg en Rachid Chelah (The Future) delen dezelfde visie als het gaat om talentontwikkeling en spelersbegeleiding, en hebben daarom besloten tot het openen van een nieuwe voetbalschool. Deze zal centraal in de regio Utrecht komen te liggen. Na de opening van The Future eind vorig jaar begon het vrijwel direct storm te lopen met de aanmeldingen en daarom werd er na Veldhoven al snel een 2e vestiging in Heerlen geopend. Nu komt er met Utrecht een 3e vestiging bij. Tezamen zullen we talenten gaan trainen op elk niveau en hun op weg helpen hun droom na te jagen.

Gerald Vanenburg ademt ook na zijn imposante carrière als profvoetballer (o.a. winnaar Europacup 1 met PSV en het EK in 1988 met Oranje) nog altijd voetbal. Gerald houdt ervan om op het veld te staan om talenten te ontwikkelen en hun op weg te helpen om hun dromen na te jagen. Gerald Vanenburg is misschien wel één van de meeste technische voetballers die ons land heeft voortgebracht dus als 1 iemand je techniek bij kunt brengen is het Gerald Vanenburg wel. Ondanks dat diverse BVO’s aan hem trekken om hem te strikken als trainer/coach heeft Gerald besloten samen met The Future de handen in één te slaan om zo talenten nog beter te maken.

Gerald Vanenburg is na zijn voetbalcarrière onder meer trainer geweest van 1860 Munchen en ook diverse jaren actief geweest in de jeugdopleiding van PSV waar hij o.a. Ibrahim Afellay, Ismael Aissati, Otman Bakkal en Rachid Chelah onder zijn hoede had. Daar komt ook meteen de connectie naar boven tussen Gerald en Rachid die nadien altijd een connectie bleven houden. Hieronder wat meer info over de trainingen die onder de vlag van de nieuwe voetbalschool worden gegeven.

Trainingen:
Vanaf 8 september gaan we trainingen geven in Utrecht op woensdag en of zondag!
We gaan de spelers indelen in groepen als volgt
1.Masterclass BVO: dit zijn spelers die al bij een BVO spelen en nog beter willen worden.
2.Masterclass: Dit zijn spelers die potentie hebben om nog hoger te komen en dus naar Groep 1 kunnen.
3.selectie: dit zijn spelers die nog veel moeten bijleren en nog stappen moeten maken.

Tijden en accommodatie word snel bekend gemaakt op de website dus houdt de website goed in de gaten.

For Your Dream, for your Future

Top5-producten.nl

Strijkijzers en strijksystemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch