Voetbalschool The Future

BREAKING NEWS

Voetbalschool The Future

Sinds kort ben ik, Rachid Chelah, een voetbalschool gestart. Vanuit mijn jarenlange ervaring op niveau voetballen in België en Nederland. Vanuit het werken met mensen die op hoog niveau hun sport beoefenen en vanuit het organiseren van toernooien op het hoogste niveau zaalvoetbal, heb ik mijn passie ontdekt. Namelijk het bij brengen van techniek. The future is er voor iedereen die leergierig is en zich wil ontwikkelen. Stap in op jouw niveau en wij van the Future brengen je gegarandeerd op een hoger niveau. Van basistechniek tot BVO techniek. The future werkt er aan om jou het beste uit jezelf te laten halen.

Onderscheidend

Vanuit the future zijn we onderscheidend omdat diverse professionele voetballers en voetbaltrainers aan zullen haken bij (techniek) trainingen. Zo zal dus niet alleen de expertise dat aanwezig is bij the future gebruikt worden. Zeker ook de deskundigheid en ervaring van spelers en trainers die aan de top hebben gewerkt en/of nog werken. Stap voor stap werken aan verbetering en op weg naar een hoger niveau.

Informatie

Voor meer informatie houd Facebook in de gaten verder kun je contact opnemen met mij via tel: 0687181507 en Facebook : voetbalschool thefuture.

Verder zal er binnenkort een website gelanceerd worden (voetbalschool-thefuture.nl)
Zoals aangegeven zijn we er voor zaal- en veldvoetballers. Het bijbrengen van techniek in de kleine ruimte en het groot denken in kleine ruimtes is onze expertise. Durf jij de uitdaging aan? Ken jij iemand die dit tof zou vinden? Neem vrijblijvend contact op.

The future
For you’re dream, for you’re future

2 Responses to the post:

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    nl_NLDutch